Deskundig en betrokken

Ons bedrijf


Electro Zeegers & Van Horen is gevestigd met het bedrijf in het Brabantse Helenaveen.


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van elektrotechnische installaties. Daarnaast verzorgen wij kleine en grote werkzaamheden die direct of indirect aan het vak zijn gerelateerd. Wij zijn all round en werken voor bedrijven, gemeenten en particulieren.


Electro Zeegers & Van Horen is een erkend installatiebedrijf hetgeen uw waarborg vormt voor kwaliteit. Onze vakkennis is  groot waardoor wij binnen alle geledingen van het vak de klant professioneel en deskundig kunnen adviseren.


Wij hebben tijdens de werkzaamheden altijd 1 duidelijk  aanspreekpunt. De lijnen zijn kort hetgeen mede zorgt voor een zeer efficiënte en kostenbesparende manier van werken.


Electro Zeegers & Van Horen  is binnen het vak en de bouwwereld een zeer gerenommeerde  partij. De ruime ervaring in het vak en de grote betrokkenheid met onze klanten is voor velen een belangrijke reden om voor ons bedrijf te kiezen.


Bent u op zoek naar een prettige en deskundige partij bel of mail ons dan gerust. Onze adviezen en offertes zijn altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ruim 17 jaar all round in het vak

WIj zijn service gericht en stellen altijd de klant centraal